www.bugbon.nl
  • Home
  • Blog insecten eten
  • Insecten eten
  • insecten Proeverij / insecten eten kookworkshop
  • insecten hapjes bestellen
  • Contact
  • Daisy Stauder

Kerst fair op fort WKU 

15/12/2016

0 Reacties

 
Foto

Op zaterdag 17 december staat het Fort WKU volledig in het teken van een heuse kerstfair. Met allerlei streeklekkernijen, handgemaakte breispullen, curiosa en
kunstproducten gemaakt door deelnemers van Fort WKU en Reinaerde.

Een oliebollenkraam ontbreekt ook dit jaar niet. Heeft u nog niet alles in huis? Nog op zoek naar een passend cadeau? Kom dan op 17 december 2016 naar Fort WKU.

​We organiseren een kerstfair van 12.00 tot 16.00 uur. Naast de streekprodukten van Linievarken en Brassica is er ook kraam van Bugbon met eetbare insecten. Handgemaakte breispullen, kunstprodukten gemaakt door deelnemers Fort WKU en Reinaerde en brocante zijn er ook. Aan de kinderen is ook gedacht; ze kunnen naar hartelust knutselen, knippen en kleuren.

Uiteraard hebben we ook wat te eten en te drinken.
Wij verwelkomen u graag op 17 december

op het Fort WKU

​Fort WKU
Lange uitweg 42A
3999WL Tull en ’t Waal

www.bugbon.nl
0 Reacties



Laat een antwoord achter.

    Archives

    Februari 2018
    Januari 2018
    December 2017
    November 2017
    Oktober 2017
    September 2017
    Augustus 2017
    Juli 2017
    Juni 2017
    Mei 2017
    April 2017
    Maart 2017
    Februari 2017
    Januari 2017
    December 2016
    November 2016
    Oktober 2016
    September 2016

    RSS-feed

    Picture

    "Bugbon koken met insecten"
    Voor insecten proeverijen, kookworkshops, hapjes en meer.
    ​De oprichtster en eigenaresse van Bugbon is Daisy Stauder 
    Zij verzorgd de kookworkshops en insecten proeverijen

    Met haar achtergrond als kok en product designer maakt ze graag combinaties tussen voedsel en vormgeving, door middel van producten,illustraties food concepten en catering.


    Ze heeft een niet te stillen nieuwsgierigheid naar de relaties tussen mens en voedsel, hoe eten mensen en welke rituelen en gewoonten horen hierbij.  

    Zij laat zich graag verwonderen tijdens haar reizen door Azië en Afrika en ontmoet graag verschillende (eet)culturen.
    Haar ontwerpen ontstaan vanuit vraagstukken.

    ​Ze vertaald deze met een speelse spontaniteit.


Aangestuurd door
✕